Renovering

Trænger din bolig til en større renovering, så kan vi hos Bo Kortegaard i Kolding udføre alle former for renoveringsopgaver for private såvel virksomheder og offentlige institutioner, vi kan derfor både udføre komplekse samt mindre komplekse renoveringsopgaver.

Professionelle løsninger

I forbindelse med renoveringsopgaver sørger vi altid for, at de nye løsninger bliver integreret i boligen, så det virker som en naturlig del af indretningen. Vi har stor respekt for det ældre håndværk, og vi ved hvordan man vedligeholder det, så det fortsat vil stå med charme og stil.​

​Eksempler på renovering kan være alt fra facader, istandsættelse af døre og vinder til udskiftning af gamle plankegulve m.m.

Tilbud på din opgave!

Går du med drømme om en mindre eller større renovering, uanset størrelsen på din opgave hører vi gerne fra dig. Vores tømrer og snedkere er altid klar med gode og holdbare løsningsforslag, så dine ønsker og behov opfyldes. Ønsker du at høre, hvordan vi kan udføre dit projekt, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Se også vores ydelser inden for træterrasser, nybygning, ombygning, køkkenmontage, renovering, tilbygning, vinduer og døre og meget mere.

Vi servicerer i Vejle og Kolding, bor du i nærheden, så kontakt os gerne tlf. 61 70 77 73 eller mail bokortegaard@gmail.com.

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook