Ovenlys i tag

Mangler der lys i din bolig, så kan ovenlys vinduer være en god mulighed. Med et naturligt lysindfald får du et behageligt lys, som også gør rummet rart at være i, skaber bedre ventilation og giver mere højde til loftet. Det er ligeledes muligt at tilkøbe solafskærmning, hvis du tror, at der vil komme for meget sollys ind.

Din professionelle samarbejdspartner

Der findes et stort udvalg af ovenlysvinduer på markedet, vi kender til de forskellige produkter og fortæller dig gerne om de muligheder, som byder sig. Vores ansatte har alle mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen, for at opretholde vores høje viden bliver vores ansatte løbende efteruddannet. Herved kan vi altid tilbyde dig som kunde et topprofessionelt team, der altid følger med udviklingen også indenfor ovenlysvinduer.​

Kontakt os med dit vinduesprojekt

Vi kan opsætte alle former for vinduer, så trænger hele boligen til nye vinduer og døre, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Ønsker du blot at høre om de mulighederne for din bolig – kommer vi også gerne ud til en uforpligtende snak. Du kan også kontakte os på tlf. 61 70 77 73 eller mail bokortegaard@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Vi har adresse i Virum som ligger mellem Vejle og Kolding.

Se også vores ydelser indenfor

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook