Ombygning af hus for private og erhverv​

Vil I gerne have ombygget huset, men kan I ikke helt overskue processen? Tømrer og snedker Bo Kortegaard står til jeres hjælp med styring af projektet og totalentreprisen. Vores byggefirma har eksisteret i over 14 år og holder til i Kolding. Vi tilbyder dog gerne ombygning af hus for alle kunder i hele området nær Almind, Lunderskov og hele Trekantområdet.

Hvad enten du er husejer eller repræsenterer dit firma, kan vi hjælpe. Vi har over 35 års erfaring med alle typer af arbejdsopgaver inden for ombygning af hus og sommerhus.

Mange muligheder med husrenovering

En ombygning af hus kan ændre husets fremtoning og give din bolig et stilmæssigt løft. Hvis I skal lave en ombygning eller renovering af hus, er der en verden af muligheder – særligt i forhold til valg af materialer

Vi tager udgangspunkt i dit hus og kommer med rådgivning og idéer.​

​Vi er din professionelle partner i forbindelse med ombygninger og renoveringer. Vi finder, i samarbejde med dig, frem til en fornuftig og billig pris, som passer til dig og dit budget. Du kan derfor trygt vælge os til ombygning af dit hus.

Kontakt os og hør mere om ombygning af hus

Vil du gerne høre mere om priser og muligheder for ombygning af hus? Kontakt os gerne for mere information.

Vi står klar til at tale med dig, hvis du ringer til os på telefon 61 70 77 73 eller skrive på e-mail bokortegaard@gmail.com.​

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook