Tilbygning til hus giver mange muligheder​

Er pladsen blevet trang i huset, kan en tilbygning til hus være løsningen! Hos Tømrer og snedker Bo Kortegaard har vi, gennem over 14 år, hjulpet familier og par med udbygning af deres bolig. Det kan eksempelvis være, at I har brug for mere plads, men ikke ønsker at flytte. Vi holder til i Kolding, men laver også tilbygning til hus for kunder i hele området nær Almind, Lunderskov og hele Trekantområdet.

Udover at en tilbygning til hus giver jer mere plads, er det også en god investering, eftersom boligen vil stige i værdi. Udover at opføre tilbygninger til parcelhuse, er det også muligt at få lavet en tilbygning til jeres sommerhus.

Få et ”nyt” hjem på samme adresse

En tilbygning til hus kan ændre meget på boligens udtryk og kan give følelsen af, at man har fået et helt nyt hjem.​

En tilbygning kan bl.a. være et ekstra børneværelse, en ekstra stue, et nyt opholdsrum eller meget andet. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hør mere om priser og muligheder for tilbygning til hus

Men hvad koster en tilbygning til hus? Er du interesseret i at høre om dine muligheder, står vi klar til at hjælpe dig med en holdbar løsning, som passer til dig bolig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på den pågældende opgave. Vi har over 35 års erfaring i branchen, så du kan trygt vælge os til din opgave.

Ønsker du en billig pris på en tilbygning til hus, kan du ringe til os i dag på telefon 

61 70 77 73 eller skrive på e-mail bokortegaard@gmail.com.

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook