Udskiftning af vinduer & døre i Kolding

Skal du have udskiftet dine vinduer eller døre til en nyere model?

Er det ved at være et par år siden at dine døre og vinduer så flotte ud, så lad Bo Kortegaard ApS sørge for en udskiftning af vinduer eller døre i Kolding, Lunderskov og Almind.

Udskiftning af døre og vinduer er en af vores kernekompetencer for både private og erhvervskunder, da vi har mange års erfaring på området.

Vi kan løse alt fra reparation og renovering af gamle vinduer og døre til montering af nye vinduer og døre, Og med en uddannet energirådgiver kan vi give dig kyndige rådgivning omkring fordele og ulemper ved udskiftning af vinduer og døre, eller på hvordan man bedst muligt kan reparere dine døre og vinduer.

Vi tilbyder mange typer vinduer:

  • Vedligeholdelses frie vinduer i aluminium med træ
  • Vinduer i træ
  • Plasticvinduer

Hvad koster udskiftning af vinduer?

De nye vinduer kan leveres vedligeholdelsesfrie, fx med alrummet ude og træramme inde. Plastvinduer har godt af noget speciel voks, så helt at undslippe arbejde kan man ikke, og vælger du træ, skal der males eller olieres.

Der findes et hav af muligheder, og BO KORTEGAARD ApS leverer dem naturligvis også fremstillet efter de præcise mål til dit hus.

Nye vinduer og døre i dit hus?

Døre lægger meget ”personlighed” til et hus. De fleste kender de kønne fotogene døre i Tønder, men mindre kan også gøre det. Vi kan sikre dig nye døre, som både løfter huset æstetisk og samtidig bidrager til en bedre isolering af boligen.

Udskiftning af vinduer & døre i hele Kolding

Måske var det smart i disse indbrudplagede tider at få en dør med en særlig lås, der vil volde selv eksperter problemer at bryde op. Lad være med at spare på døre inde som ude. Når alt det andet er flot, er det en skam med døre i billige materialer og udførelse.​

kontakt os for et uforpligtende tilbud på nye døre og/eller vinduer i Haderslev, Kolding, Fredericia, Vejle og omegn. ​​

Vi tilbyder gratis rådgivning til træterrasser, nybygning, ombygning, køkkenmontage, renovering, og meget mere.

Bo Kortegaard er din professionelle tømrermester. Kontakt Bo Kortegaard på telefon 

61 70 77 73 og få et uforpligtende tilbud.​

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook