Efterisolering og hulmursisolering giver et bedre indeklima​

​Vil du gerne have bedre isolering i boligen? Med den rette isolering og efterisolering kan dit hus få et bedre indeklima. Der er derudover mange penge at spare ved efterisolering – både for private boliger og erhverv.

Tømrer og snedker Bokortegaard har eksisteret i over 14 år og er beliggende i Kolding. Vi udfører dog også gerne efterisolering for alle kunder i Almind og Lunderskov samt hele Trekantområdet.

For nogle årtier siden kunne man, ude på landet, finde huse med vægge af én sten, vinduer med blot ét lag glas og ingen isolering på loftet. Dette gjorde det så godt som umuligt at varme huset op i de kolde vintermåneder. Vandet har drevet ned ad væggene og rummene har været fyldt med bronkitishoste – men med professionel efterisolering kan vi sørge for, at det aldrig bliver tilfældet i jeres hjem eller virksomhed.

Hulmursisolering med glas- og stenuld

De uisolerede huse fik for alvor problemer under oliekrisen i 1970’erne, hvilket satte gang i efterspørgslen på efterisolering og hulmursisolering af huse. Der blev lagt isolering på lofter og blæst isolering ind i hulmure.

Det er vigtigt, at isoleringsarbejdet udføres korrekt første gang – og det er du garanteret her hos os. Vi har over 35 års erfaring med hulmurs- og efterisolering med glas- og stenuld. Derfor kender vi også til alle lovkrav omkring isolering af nye huse samt efterisolering i forbindelse med renovering af eksisterende bygninger.

Priser på isolering og efterisolering

Men hvad koster en efterisolering? Vi tilbyder altid en god pris på isolering med Isover Rockwool og papir. Vi tilbyder bl.a. isolering og efterisolering af hus, sommerhus, loft og kælder. Her kan du se vores cirka-priser:

  • ​150 mm. Granulat – kr. 140,- inkl. moms pr. m2
  • ​200 mm. Granulat – kr. 160,- inkl. moms pr. m2
  • ​250 mm. Granulat – kr. 180,- inkl. moms pr. m2
  • ​300 mm. Granulat – kr. 200,- inkl. moms pr. m2

Vi foretager naturligvis altid en grundig vurdering i forhold til eventuelt eksisterende isolering, så vi sørger for den helt korrekte mængde isolering. Derudover følger vi efterfølgende op på, at alt forsat er, som det skal være.

Ring for at få en god pris på efterisolering

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål ang. efterisolering, priser eller vores andre ydelser.

Ring til os allerede i dag på telefon 61 70 77 73 eller send os en e-mail på bokortegaard@gmail.com.

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook