Nybyg Kolding

Går du med tankerne om at bygge ny bolig, men mangler du erfaringen til at gøre drømmen til en realitet – så har vi hos Bo Kortegaard i Kolding mange års erfaring med nybyg både huse men også skure, garager, udestuer med mere, for både private samt erhvervsdrivende virksomheder.

Professionel samarbejdspartnerØnsker du, at vi skal hjælpe dig med din nybygning, kan vi tilbyde at udføre arbejdet som totalentreprise.

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde, vi har derfor en stor viden om træ og dets mange muligheder i forbindelse med byggeri. Der er mange muligheder for kreative løsninger eksempelvis ved facadebeklædninger, hvor man kan kombinere forskellige materialer og detaljer som kan skabe flotte kontraster.​

Skal vi bygge for dig? Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 61 70 77 73 eller mail bokortegaard@gmail.com med din forespørgsel. Vi står selvfølgelig også klar med råd og vejledning, hvis du overvejer at bygge nyt – vi kender til hele processen og ved hvad man skal være opmærksom på.

Du er velkommen til at se nogle af vores forskellige nybygninger under referencer, hvis du ønsker at se nogle af vores færdige byggeprojekter. Vi servicerer i området i og omkring Vejle og Kolding.​

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook