Vinduer & Døre i Kolding

Skal du have udskiftet jeres vinduer eller døre med nyere?

Er det ved at være et par år siden, dine døre og vinduer så flotte ud, så lad Bo Kortegaard ApS sørge for nye døre og vinduer i dit hjem eller i firmaet.

Udskiftning af vinduer og døre er en af vores kernekompetencer, og vi har mange års erfaring på området. Vi kan løse alt fra reparation og renovering af gamle vinduer og døre til montering af nye, og som uddannet energirådgiver kan vi give dig kyndig rådgivning omkring fordele og ulemper ved at udskifte eller reparere døre og vinduer.

Mange typer vinduer​

  • Vedligeholdelsesfrie vinduer i aluminium med træ
  • Vinduer i træ
  • Plasticvinduer

Vinduerne kan leveres vedligeholdelsesfrie, fx med alrummet ude og træramme inde. Plastvinduer har godt af noget speciel voks, så helt at undslippe arbejde kan man ikke, og vælger du træ, skal der males eller olieres. Der findes et hav af muligheder, og Bork & Burkal ApS leverer dem naturligvis også fremstillet efter de præcise mål til dit hus.

Nye vinduer og døre i dit hus?Døre lægger meget ”personlighed” til et hus. De fleste kender de kønne fotogene døre i Tønder, men mindre kan også gøre det. Vi kan sikre dig nye døre, som både løfter huset æstetisk og samtidig bidrager til en bedre isolering af boligen.

Udskiftning af vinduer & døre i hele Kolding og omegnMåske var det smart i disse indbrudsplagede tider af få en dør med en særlig lås, der vil volde selv eksperter problemer at bryde op. Lad være med at spare på døre inde som ude. Når alt det andet er flot, er det en skam med døre i billige materialer og udførelse.

kontakt os for et uforpligtende tilbud på nye døre og/eller vinduer i Haderslev, Kolding, Fredericia, Vejle og omegn. ​​

Vi tilbyder gratis rådgivning til træterrasser, nybygning, ombygning, køkkenmontage, renovering, og meget mere.

Bo Kortegaard er din professionelle tømrermester. Kontakt Bo Kortegaard på telefon 61 70 77 73 og få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender retur snarest med et gratis og uforpligtende tilbud på solidt og grundigt tømrerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker at indhente et gratis og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook