Køkkenmontage

Skal du have nyt køkken, så kan vi hjælpe dig med montagen eller tilpasning af dit nye køkken. Skal du blot have udskiftet enkelte dele af dit køkken såsom underskabe, overskabe eller låger, så kan vi også hjælpe med det.

Nyt og moderne køkken

Er dit køkken af ældre dato eller ønsker du blot mere plads, så er du velkommen til at kontakte os for gode råd, så du kan få den optimale køkkenløsning. Der er mange muligheder, eksempelvis kan du få et samtalekøkken eller få en ekstra spiseplads ved at fjerne køkken-øen.

Vi samarbejder med førende køkkenvirksomheder, som vi gerne henviser dig til, hvis du ikke har et bestemt køkken i tankerne.​

Vi rådgiver dig altid i løsninger, som stilmæssigt vil passe ind i dit hjem.

Kontakt os med dine køkkendrømme!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med dine køkkendrømme. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller kigger forbi dig, hvis vi skal se nærmere på dit køkkenareal.

Vi har monteret mange køkkener i blandt andet Vejle, Kolding og omegn. Vi kan træffes på tlf. 61 70 77 73, mail bokortegaard@gmail.com, eller via vores kontaktformular, hvis du er interesseret i vores hjælp eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook