Træterrasser

Ønsker du at nyde morgenkaffen på terrassen eller nyde de lyse sommeraftener med grillhygge og gode venner, så er vi eksperter i at lave unikke træterrasser. Vi har lavet terrasser i alle størrelser til både private og virksomheder.

Når vi skal lave en ny terrasse, går vi altid ud fra husets æstetiske udtryk, så terrassen vil blive en naturlig del af husets udtryk.

Hvilken type terrasse ønsker du?

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til tagterrasser – enten kan den være overdækket, bygget på pæle, så du har en smuk udsigt eller med indbygget sandkasse, så der også er plads til børnene. Når vi bygger, vælger vi altid det bedste materiale, så du er garanteret en terrasse, der holder i mange år frem.​

Ønsker du en ny terrasse eller få udvidet din eksisterende terrasse, så står vi klar med holdbare løsninger. Skal der blot udskiftes en planke eller opsættes rækværk, kan vi også hjælpe med dette såsom små reparationer, så din terrasse igen fremstår som ny.

Kontakt os med din opgave!

Ønsker du at høre mere om, hvordan din fremtidige terrasse kan se ud, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud til dig. Vores tømrere og snedkere har alle mange års erhvervserfaring, så dit projekt er i trygge hænder hos os.

Vi servicerer med vores arbejdsopgaver i Vejle, Kolding og omegn. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 61 70 77 73 eller mail bokortegaard@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook