Få lavet et helt nyt tag i Kolding

Er dit tag gammelt, slidt, utæt eller præget af mange reparationer? Eller trænger det blot til et mindre eftersyn og en kærlig hånd? Hos Tømrer og snedker Bo Kortegaard tilbyder vi tagrenovering og lægning af nyt tag for både private, erhverv og det offentlige. Vi er beliggende i Kolding, men udfører tagarbejde for kunder i hele Almind, Lunderskov og hele Trekantområdet.

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. En renovering af tag eller et helt nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Vi rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus. Vi har over 14 års erfaring med alle typer af tagrenovering, så du kan trygt kontakte os for at få en billig pris på din opgave.

Vælg de rigtige materialer til tagrenovering

Når du står og skal vælge tagmateriale er det vigtigt, at vælge rigtigt første gang. Det er nemlig ikke økonomisk fordelagtigt at skifte, før taget er nedslidt.​

Får man valgt forkert, kan det få konsekvenser for dig og dit hus mange år ud i fremtiden.

Et nyt tag er en omfattende renovering, som man ikke fortryder. Udskiftning af et gammelt tag er både med til at hæve ejendomsværdien og har enorm betydning for indeklima, udseende og bygningens generelle stand.

Ring til os for at få et tilbud på et nyt tag

Men hvad koster et nyt tag? Priser på lægning af nyt tag og andet tagrenovering varierer alt efter hvor mange timer, der skal bruges på opgaven samt valg af materialer. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os på telefon 61 70 77 73 eller skriv til os på e-mail bokortegaard@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse

BO KORTEGAARD ApS

Vagtelvej 9

6000 Kolding

​CVR: 31488109

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 70 77 73

✉ E-mail: bokortegaard@gmail.com

Følg os på Facebook